Edicions anteriors

Segona edició (2016)

Amores minúsculos

cartel de la obra Amores minúsculos

Jaime, un aspirant a novel·lista que viu esperant al fet que li passi alguna cosa. Un alguna cosa que arribarà en forma d’Eva, una d’aquestes noies especials que solament es troben una vegada en la vida…

Numancia

cartel de la obra Numancia

Numancia és un rugit de llibertat. Una història contradictòria, complexa i “quixotesca”. Un crit anguniós de rebel·lia, de resistència i, sobretot, una lliçó de dignitat

El mirador

cartel de la obra El mirador

Dos personatges (X i Z) amb problemes de comunicació i d’integració en el món es troben en un mirador d’una gran ciutat, on sempre havien cregut estar sols.

César y Cleopatra

cartel de la obra César y Cleopatra

Als llimbs de l’eternitat Cessar i Cleòpatra, dues de les majors fites del poder i la seducció, de l’eròtica del poder i del poder de l’eròtica, es retroben en 2015.

La plaza del diamante

cartel de la obra La plaza del diamante

Natàlia “La Colometa”, una noia que se sent perduda al món. Veurà patir i morir els seus éssers estimats, passarà fam i misèria i moltes vegades es veurà incapaç de tirar endavant els seus fills.

Trabajos de amor perdidos

cartel de la obra Trabajos de amor perdido

El Rei de Navarra i tres dels seus cavallers, decideixen recloure’s al castell del Rei durant tres anys per dedicar-se a l’erudició i l’estudi, evitant el contacte femení durant aquest temps.

Nuestras mujeres

Cartel de la obra Nuestras Mujeres

Tres vells amics han quedat per jugar la partida de cartes habitual, no obstant això un d’ells es retarda inexplicablement. Té una bona raó: ha assassinat a la seva dona.

Los vecinos de arriba

cartel de la obra Los vecinos de arriba

Una nit Ana i Julio conviden a sopar als seus veïns Glòria i Brian per ensenyar-los el pis i agrair-los l’ajuda que els van donar quan es van instal·lar a l’edifici.

¡Como está Madriz!

cartel de la obra Como esta madriz

Un viatge oníric al·lucinat per la Vila i Cort …

La rosa tatuada

cartel de la obra La rosa tatuada

Una dona ha perdut el seu marit i decideix tancar-se a guardar-li dol per sempre. Producte d’una educació estructurada i tradicional està convençuda que això és el que cal fer.

Primera edició (2015)

Más apellidos vascos

cartel de la obra Más apellidos vascos

Els responsables de “8 cognoms bascos” tornen a la càrrega amb l’obra de teatre “Més cognoms bascos”. Vuit petites històries que posen potes enlaire les diferències entre Euskadi i Andalusia …

Mujeres y criados

cartel de la obra Mujeres y criados

Dones i criats s’insereix sense dificultat en l’etapa de l’esplendor del dramaturg madrileny, i ho fa amb la frescor, gràcia i soltesa del millor Lope.

Talent Madrid V Musical y Teatro

cartel de la obra Talent Madrid 2015

La companyia Benamate puja a escena “No es pot mirar (Històries de butxaca)” (Premio Teatre Talent Madrid 2014), un espectacle que desvetlla amb humor l’absurd inherent a l’existència.

Hedda Gabler

cartel de la obra Hedda Gabler

Desmunta l’arma. La bellesa no és sempre una garantia. La teva feminitat pot ser un arma de doble tall. Potser ja no és suficient. Encara que tots segueixen aquí perquè puguis jugar amb…

Atchúusss!!!

cartel de la obra Atchuusss

En la llarga llista de textos humorístics que va escriure Antón Chéjov (amb el pseudònim Antosha Chejonte) l’autor, dotat d’una il·limitada capacitat de comprensió i una …

El jardín de los cerezos

cartel de la obra El jardín de los cerezos

El jardí dels cirerers té més de 100 anys. Però ningú sap de què tracta. Alguns recorden que la hisenda de la noble propietària Ranievskaya es ven per deutes, …

De mutuo desacuerdo

cartel de la obra De mutuo desacuerdo

Sandra i Ignacio acaben de divorciar-se. En comú tenen dotze anys d’un matrimoni que no va funcionar i un fill a punt de complir nou que no accepta la nova situació dels seus pares.

Burundanga

cartel obra Burundanga

Berta, una jove estudiant, està embarassada de Manel, el seu nuvi, però encara no s’ha atrevit a dir-li-ho.I és que no sap què fer. Per no saber, no sap ni si el seu nuvi realment la vol.

Clementina

cartel de la obra Clementina

La recuperació d’aquesta sarsuela neoclàssica suposa una fita per al Teatre de la Zarzuela, doncs ofereix per primera vegada a la seva programació aquest títol de Luigi Boccherini i Ramón de la Creu.

Toc-Toc

cartel de la obra Toc-toc

Una bona dosi d’humor t’espera en el Teatre Príncep Gran Via de Madrid. Sis personatges amb Trastorns Obsessius Compulsius es troben en la consulta del psiquiátra.

El Barbero de Sevilla

cartel de la obra El barbero de sevilla

Emmarcat al programa Sarsuela en la vila 2015, el primer Festival de sarsuela en format de càmera que convida a companyies líriques d’Espanya, a presentar obres breus, hereves directes …

Tengo tantas personalidades que cuando digo te quiero, no sé si es verdad

cartel de la obra Tengo tantas personalidades que, cuando te digo te quiero, no sé si es verdad

Tinc tantes personalitats que, quan et dic “et vull”, no sé si és veritat és un espectacle que intenta recol·lectar l’aroma dels múltiples i mastodóntico com el va ser Max Aub, …