El festival “Yo voy al teatro” ofereix un mes de representacions accessibles per a persones amb discapacitat auditiva, visual i persones grans.

Multitud d’activitats

Tots els espectacles programats són inclusius. Hi pots venir sol, amb la teva parella o amb qui tu vulguis. Teatre Accessible és teatre per a tots!
Información del festival

El Festival

“Yo voy al teatro” neix a l’abril de 2015 com el primer festival de teatre per a persones amb discapacitat sensorial i persones majors. Després de dues edicions amb bons resultats, aquest tercer any “Yo voy al teatro” repeteix a Madrid i Barcelona amb una programació que s’estén des del 4 al 28 de maig.

Calendario

Programació

En la tercera edició comptarem amb una desena de teatres i més d’una quinzena de funcions accessibles. Consulta quins són les obres i els teatres participants en aquesta edició del festival.

Talleres

Tallers

En aquesta tercera edició també repetirem els tallers enfocats a persones amb discapacitat sensorial per conèixer de primera mà quin és la seva opinió sobre l’accessibilitat en les arts escèniques. Si t’interessa participar, entra i informa’t sobre les diferents sessions que tenim preparades.

Un curt i dues històries

T’imagines com és anar al teatre quan no pots veure’l o sentir-lo? Aquí et deixem el curt que explica la història de la Salvi i la Maria Lluïsa. Pots mirar més històries al nostre canal de YouTube.

Mirar més a Youtube

Descarrega’t l’aplicació de Teatro Accessible

Consulta la programació

Accedeix a la cartellera d’obres accessibles. Filtra per teatres i ciutats i comprova quines ajudes tècniques ofereix cada representació.

Rep l’accessibilitat

Descarrega’t l’aplicació i quan vagis a una de les nostres funcions podràs rebre els serveis d’accessibilitat al teu smartphone. Així de fàcil.